O nama

PONENT d.o.o. Rovinj je tvrtka čija je osnovna djelatnost agencijski poslovi posredovanja u prometu nekretnina. Prodaja, kupnja, najam ili zakup nekretnina za nas su izazov a za klijente sigurnost i zadovoljstvo. Pronalazimo nekretnine koje odgovaraju vašim zahtjevima i ukusima.

Poslovne usluge ishođenja lokacijskih dozvola, odobrenja za gradnju objekata, uporabnih dozvola, legalizacija izgrađenih objekata, prikupljanje dokumentacije naš je posao da zajedno s našim stručnim suradnicima i partnerima (odvjetničke, projektantske i geodetske kuće) zadovoljimo vaše zahtjeve i interese.

Naša snaga i konkurentska prednost su znanje i dugogodišnje iskustvo pojedinaca koji čine naš tim te poslovanje sukladno suvremenim tržišnim principima. Trudimo se osigurati cjelovitu uslugu od snimanja tržišta, sastavljanja prijedloga, osiguravanja usluga na temelju zahtjeva i očekivanja klijenata.

Rješavamo složena stanja nekretnina ka potpunoj pravno čistoj i neopterećenoj nekretnini i sigurnost kupaca u pravni posao koji je sklopio.