Stan i poslovni prostor u samom centru Svetvinčenta
print
ID: 05/21
Kategorija: Stanovi
Usluga: Prodaja
Županija: Istarska
Grad / Općina: Svetvinčenat
Površina: cca 178,44 m2
Cijena: 290000 €
Cijena: cca 2175000 kn
Tlocrti
soba br. Soba 3
wc br. Kupatila 1
kat Drugi kat + prizemlje

Opis

Prodaji se izlažu stan i poslovni prostor u samom centru Svetvinčenta, srednjovjekovnog gradića u središtu južnog dijela Istre.

Stan se nalazi na 2. katu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonicom, hodnika, kupaonice i dvije spavaće sobe, ukupne površine oko 86,65 m2. U dnevnom boravku se nalaze inoks kružne stepenice za tavan i krovnu terasu. Veliki tavan se proteže iznad 3 zgrade i služi kao spremište. Terasa ima površinu od oko 72,82 m2, gleda prema jugo-zapadu i ima pogled na more. Na terasi se nalazi i priključak za vodu i struju.

Stan je kompletno uređen i opremljen. Prostorije stana su visoke i do 4 m, prozori dnevnog dijela i spavaćih soba su veliki pa je stan prozračan i obiluje prirodnim svijetlom.

U svim sobama (osim kupaonice i kuhinje) je postavljen masivni hrastov parket. Sva unutrašnja i vanjska stolarija su od drva: prozori sa škurama, unutrašnja vrata te ulazna protuprovalna vrata.

U dnevnom boravku se nalazi stropni ventilator, priključak za kamin (izravno za stan) i 4 električna radijatora (2 u dnevnom boravku i po jedan u svakoj spavaćoj sobi).

Stan ima vlastiti priključak za vodu i struju, telefonski priključak, SAT TV i portafon.

Poslovni prostor je smješten u prizemlju zgrade ukupne površine oko 18,98 m2. Polovni prostor je sada podijeljen u 2 prostorije – dijela, svaki sa svojim vlastitim ulazom. U oba dijela postavljene su keramičke pločice i priključci za sanitarne čvorove. Poslovni prostor ima vlastiti priključak struje i vode.

Zgrada je 2017. priključena na javnu kanalizaciju.

Svetvinčenat (Savičenta i San Vincenti) je smješten u središtu južnog dijela Istra, na pola puta između Pazina-Pule, uz cestu koja spaja unutrašnjost s jugom poluotoka. Jedan je od istarskih dragulja u kojem se posljednjih godina oživljava turistička ponuda posebice kroz razne manifestacije koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića od kojih su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta koji svake godine privlači brojne posjetitelje.  Svetvinčenat krasi renesansni trg “Placa” sa kaštelom Morosini-Grimani, simbolom samog mjesta i  jednim od najočuvanijih primjera venecijanske arhitekture u Istri i šire.

Pošalji upit

Vaše ime i prezime (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Email (obavezno)

Vaš upit

captcha