Kuća u Motovunu s prekrasnim pogledom na dolinu Mirne
print
ID: 09/20
Kategorija: Kuće
Usluga: Prodaja
Županija: Istarska
Grad / Općina: Motovun
Površina: cca 200 m2
Okućnica: 10 m2
Cijena: 350000 €
Cijena: cca 2625000 kn
Energetski razred: B
Tlocrti
soba br. Soba 3
wc br. Kupatila 3
kat podrum+suteren+prizemlje+kat

Opis

Prekrasna uređena kamena kuća s jedinstvenim panoramskim pogledom smještena je u srednjovjekovnom gradiću Motovunu, na svega 80-tak metara od glavnog gradskog trga.

Kuća se proteže na 4 etaže: podrum, suteren, prizemlje i kat, a sa kata se pristupa i na dio uređenog tavanskog prostora. Ukupna korisna površina kuće je oko 200 m2 (ukupna podna površina je oko 235 m2).

Kuća je izgrađena na čestici površine 119 m2 od kojih se 109 m2 odnosi na zemljište ispod zgrade, a 10 m2 na dvorište te ima ishođenu uporabnu dozvolu.

Sa ulice se pristupa u prizemlje kuće kojeg čini ulazni hodnik, kuhinja s blagovaonicom te dnevni boravak, spremište, kupaonica te dijelom natkrivena, a dijelom nenatkrivena terasa (površine oko 35 m2) sa koje se proteže prekrasan pogled na dolinu rijeke Mirne pa sve do Novigrada odnosno mora. U dnevnom boravku se nalazi kamin, a na terasi roštilj. U kupaonici je priključak za perilicu rublja.

Sa ulaznog hodnika se stepeništem dolazi na kat koji se sastoji od hodnika te dviju spavaćih soba, svaka sa vlastitom kupaonicom. Sa kata se pristupa na uređeni tavanski prostor koji se može koristiti kao spavaonica, dječja soba i atelje/radni prostor.

Ovaj uređeni i namješteni stambeni prostor ukupne korisne površine od oko 108 m2 (podne površine od oko 95 m2 +terasa od 35 m2) ima centralno grijanje na lož ulje, a u spavaćim sobama nalazi se klima uređaji te je idealan kako za stanovanje tako i za iznajmljivanje.

U prostorije suterena se ulazi direktno s manjeg dvorišta. Sastoji se od triju prostorija ukupne podne površinu od oko 79 m2. Iz suterena se stepeništem silazi u podrum podne površine oko 26 m2 (korisne površine oko 13 m2) a iz podrumskog dijela se izlazi na zelenu površinu u vlasništvu Općine koje je moguće i kupiti. Podrum i suteren je potrebno dodatno urediti, a kako se ova nekretnina nalazi u zoni mješovite namjene, daljnje uređenje je prepušteno potrebama i viziji budućih vlasnika.

Pošalji upit

Vaše ime i prezime (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Email (obavezno)

Vaš upit

captcha