Stambena vila – mini hotel
print
ID: 04/12
Kategorija: Kuće
Usluga: Prodaja
Županija: Istarska
Grad / Općina: Rovinj
Površina: 624,93 m2
Okućnica: 379 m2
Cijena: na upit €
Cijena: na upit kn
Energetski razred: C
Tlocrti
kat suteren + prizemlje + kat + potkrovlje

Opis

Stambena vila na atraktivnoj lokaciji, u mirnoj ulici na svega 550 m od središta grada i autobusnog kolodvora, 100 m od mora i 300 m od marine.

Sastoji se od suterena, prizemlja, I kata i potkrovlja ukupne površine 624,93 m2. Vila ima ukupno 8 uređenih apartmana različitih veličina, 2 studija, 3 sobe s kupaonicom i 2 neuređena prostora (apartmana).

Vila ima okućnicu površine 379 m2 koja se u naravi sastoji od vrta i betonskog dvorišta na kojem je ispred kuće osigurano 7 parkirališnih mjesta.

Detaljniji opis:

U suterenu se nalaze dva apartmana. Prvi je površine 37 m2, a sastoji se od ulaznog prostora, jedne prostorije (spavaći dio i kuhinje s blagovaonicom) te kupaonice. Apartman je klimatiziran. Ulaz je sa zapadne, dvorišne strane, a gleda na sjevernu stranu. U drugi apartman se ulazi sa istočne, dvorišne strane, a gleda prema sjevernoj strani. Sastoji se od ulaznog prostora, kupaonice i jedne velike prostorije u kojoj su smješteni kuhinja s blagovaonicom te spavaći dio, a  ukupna površine je 43,00 m2.

U prizemlje kuće vodi stepenište kojim se dolazi na veliku otvorenu terasu površine 36,80 m2, ispred samog glavnog ulaza u vilu. U ovome su dijelu vile u prizemlju predviđene 3 stambene jedinice. Prostor koji se nalazi odmah s desne strane ulaznog hodnika u naravi je pretvoren u dnevni dio i kuhinju s blagovaonicom vlasnika objekta iako su ovdje predviđene instalacije i za kupaonicu dakle predviđen je studio površine 22 m2. Ovaj prostor ima pogled na sjevernu stranu i u tom dijelu je ovalnog oblika, a ima i izlaz na zapadni dio okućnice. Apartman čiji je ulaz nasuprot glavnom ulazu nije uređen iako su postavljene instalacije za kupaonicu i kuhinju, a njegova površina je 40 m2. Gleda na južnu stranu, a ima izlaz na zapadnu stranu okućnice. Treći apartman u koji se ulazi s lijeve strane hodnika je ukupne površine 63 m2. Sastoji se od ulaznog predprostora u kojemu se nalazi kuhinja i blagovaonica, veća kupaonica i spavaća soba koje gledaju na istočnu stranu te još dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom s pogledom na južnu stranu. Ovaj apartman ima izlaz na istočnu stranu okućnice.

U drugi dio prizemlja se ulazi s istočne strane dvorišta. Ovdje su predviđene dvije spavaće sobe s kupaonicama koje su u naravi spojene u jedan apartman površine 29 m2 koja se sastoji od ulaznog prostora, kupaonice, kuhinje, male blagovaonice  te dvije spavaće sobe od kojih jedna gleda na zapadnu stranu, a druga na sjevernu stranu. Kroz isti glavni ulaz stepeništem se dolazi na I kat gdje je smješten apartman površine 35,42 m2, a sastoji se od ulaznog prostora, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, spavaćeg dijela te terase s pogledom na sjevernu stranu. Apartman je klimatiziran.

Na preostali dio I kata dolazi se stepeništem kroz glavni ulaz. Odmah s lijeve strane hodnika predviđena je stambena jedinica površine 40,63 m2 koja je podijeljena na sobu s ulaznim hodnikom, kupaonicom te lođom koja gleda na istočnu stranu te na studio koji se sastoji od sobe s kuhinjom i kupaonicom s pogledom na južnu stranu. Soba je klimatizirana. U sredini hodnika ulaz je u studio s pogledom na južnu stranu koji se sastoji od spavaćeg dijela s kuhinjom te kupaonicom površine 19 m2. Slijedi veliki apartman površine 40 m2 koji se sastoji od velike prostorije sa spavaćim i dnevnim dijelom te kuhinjom i blagovaonicom i velikom kupaonicom. Ovaj apartman gleda na južnu i zapadnu stranu i klimatiziran je. Na dnu hodnika se nalazi apartman površine 38,26 m2 koji se sastoji od sobe s pogledom na zapadnu stranu, kupaonice, kuhinje te terase koja gleda na sjevernu stranu. Apartman je klimatiziran.

U potkrovlju sa lijeve strane hodnika se nalazi soba sa kupaonicom i ulaznim predprostorom površine 15,50 m2 i pogledom na istočnu stranu. Soba ima klima uređaj. Odmah do nje je  isto tako soba s ulaznim predprostorom i kupaonicom površine 18,40 m2 s pogledom na istočnu i južnu stranu. U potkrovlju je predviđen još jedan veliki apartman ukupne površine 55 m2 koji je podijeljen na jedan neuređen prostor sa zasebnim ulazom s hodnika te apartman sa spavaćom sobom, kuhinjom s blagovaonicom i kupaonicom koji ima izlaz na veliku terasu površine 33, 40 m2 na koju se isto tako izlazi i s glavnog hodnika.

Ostali podaci:

  • stolarija: drvena unutrašnja vrata; vanjska vrata i prozori u pojedinim prostorijama drveni dok u ostalim PVC stolarija
  • podovi:  u kupaonicama, kuhinjama, hodnicima i terasama postavljene su keramičke pločice; u ostalim prostorijama keramičke pločice ili laminat
  • grijanje/hlađenje: u većem dijelu vile postavljeni su klima uređaji

 

Prostori vezani uz nekretninu:

  • 1 lođa
  • 4 terase
  • 7 vanjskih parkirališnih mjesta

 

Osnovna infrastruktura:

  • struja
  • voda
  • kanalizacija
  • SAT TV

Pošalji upit

Vaše ime i prezime (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Email (obavezno)

Vaš upit

captcha