Stan na dvije etaže s podrumom i dvorištem
print
ID: 08/12
Kategorija: Stanovi
Usluga: Prodaja
Županija: Istarska
Grad / Općina: Rovinj
Naselje: Lamanova
Površina: 222,40 m2
Cijena: 420000 €
Cijena: cca 3150000 kn
Tlocrti
soba br. Soba 8
wc br. Kupatila 8

Opis

Stan se nalazi u zgradi u nizu (nekad obiteljska kuća) u mirnoj ulici u naselju Lamanova, udaljen od centra grada oko 700 m.

Stan se sastoji od prostorija na I katu i II katu te  podruma ukupne površine 222,40 m2 kao i dvorišta s prednje i stražnje strane zgrade (kuće) ukupne površine 204,45 m2.

Stan ima poseban ulaz koji stepeništem vodi na I kat na kojem se nalaze hodnik, manja prostorija (kotlovnica) i četiri sobe različitih površina, svaka sa vlastitom kupaonicom. Svaka soba ima izlaz na lođu od kojih dvije gledaju na južnu stranu, a druge dvije na sjevernu stranu. U prostoru hodnika između dviju soba nalazi se mala blok kuhinja. Prostori na I katu su uređeni (osim podova lođa), a njihova ukupna površina je 98,70 m2 (sa stepeništem i hodnikom).

Hodnik stepeništem vodi na II kat čija je ukupna površina 97,60 m2, a sastoji se od hodnika, četiriju soba različitih površina koje imaju svaka svoju kupaonicu, a jedna od soba ima i manji predprostor. II kat nije uređen (rohbau).

Na samom ulazu u zgradu (kuću) nalazi se manje dvorište. Lijevu stranu tog dvorišta (površine 28,20 m2) vlasnik koristi kao parkirališno mjesto. Iz tog dvorišta vanjskim stepeništem ulazi se u podrum čija je površina prema planu posebnih dijelova zgrade 41,35 m2. Podrum je u naravi veći te je njegova površina oko 67 m2. Za tu razliku u površini od oko 26 m2 podnesen je zahtjev za legalizaciju kao i za još jednu podrumsku prostoriju površine oko 33 m2 te visine od 1,20 m2.  Podrum ima još jedan ulaz/izlaz koji vodi u stražnje dvorište koje pripada u cijelosti vlasniku stana, a njegova je površina 176,25 m2. Veće dvorište gleda na južnu stranu dok manje dvorište na sjevernu stranu i ulicu.

Postoji mogućnost djelomične prodaje stanova po katovima kao i zamjene nekretnine za stan, zemljište ili oboje uz nadoplatu na području cijele Hrvatske.

 

Ostali podaci:

  • stolarija: drvena unutrašnja vrata;  PVC vanjska vrata i prozori
  • laminat u sobama i keramičke pločice u hodniku, kotlovnici i u kupaonicama (I kat)
  • grijanje: etažno na plin (radijatori); spremnik za plin nalazi se u stražnjem dvorištu

 

Prostori vezani uz nekretninu:

  • osam lođa
  • prednje dvorište (parkiralište)
  • stražnje dvorište

 

Osnovna infrastruktura:

  • struja
  • voda
  • kanalizacija
  • telefonski priključak

 

Pošalji upit

Vaše ime i prezime (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Email (obavezno)

Vaš upit

captcha